MENU

Mindfulness, de achtweekse training 

De acht-weekse mindfulness training is een praktische training in het opmerkzaam worden, in loslaten en het niet-oordelen.

In deze training worden er handvatten aangereikt om je aandacht te trainen.

 

Veel dingen in ons dagelijks leven doen we geheel vanzelfsprekend zonder er echt helemaal bij te zijn. We geven onszelf vaak over aan onze gevoelens en aan ons denken alsof ze onze belangrijkste waarheid zijn. Als we intens zijn verweven met allerlei gedachten of gevoelens verliezen we de aandacht voor het huidige moment, voor onszelf en voor het grotere geheel, waar we deel uit van maken.

Zonder dat we het beseffen veroorzaken die gedachten en gevoelens een onrust in ons en vergeten we veelal, dat we elk moment weer als nieuw kunnen ervaren, vollediger, met meer ontspanning.

In deze training leer je momenten in jezelf vinden, momenten waarop je geen oordeel over jezelf hebt en waarbij je jezelf kunt openen voor wat er is.

 

Wil je het een kans geven en je verbinden aan de training?

 

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van c.a. 2.30 uur en een dagdeel oefenen in stilte. Je krijgt een werkboek mee en cd"s zodat je er thuis mee kunt oefenen.

Ook zijn er praktische opdrachten die je helpen om je aandacht te oefenen in je dagelijkse bezigheden.

Onderdelen van de training zijn o.a. eenvoudige bewegings- en ademhalings-oefeningen; oefeningen die gericht zijn om anders om te leren gaan met stress, met pijn of vermoeidheid; uitwisseling van ervaringen in de groep (het delen en het bespreken met elkaar kan zeer behulpzaam zijn); hoe ga ik met mijn leven om, wat heb ik nodig om goed voor mezelf te zorgen.

 

praktische informatie:

 

Data: de dinsdagavonden, startende op 9 oktober van 19.15u-21.30 u;vervolgens op 16okt., 23 okt., 30 0kt., 6 nov., 13 nov., 20 nov. en 27 nov. 2018.

18 november  van 14.00 uur- 17.00 uur een stilte middag.

  

 Adres: op de Stadhouderslaan 154, 3761ER Soest.

 

Voor aanvang van de training zal ik een kennismakingsgesprek met je voeren. Een gesprek waarbij we samen kunnen kijken naar de reden van aanmelding, of het voor jou een goede keuze is om de training te volgen. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Ook kun je dan al je vragen stellen.

heb je nog vragen? bel gerust. 

 

Aanmelden via de e-mail: carolinevioline@hotmail.com  tel. 06-57763033

 

 F.A.Q.

Je gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld. Ze zijn 100% prive.

Je gegevens worden niet langer bewaard dan max.12 weken, de trainings duur plus een paar weken extra voor eventuele nazorg.

 

 

 

Nieuws

Een frisse blik, kan ontstaan in de stilte, een lege ruimte in jezelf. 

Het is altijd mogelijk,ook in beweging, om te luisteren naar wat er is..

 

Op dinsdagavond 9 oktober 2018 start opnieuw de acht_weekse training Mindfulness 

 

in Soest, op de Stadhouderslaan 154,

3761ER  

 

voor informatie zie onder het kopje " MINDFULNESS"

mail: carolinevioline@hotmail.com

of

bel 06 - 57 76 30 33