Caroline

Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, leek het me wijs om ook eens aandacht te gaan besteden aan mezelf om meer met wat ik nodig heb in balans te komen. 

 

Waar ik toen mee begonnen ben is het volgen van de vierjarige opleiding "V.M.I." van Patricia Bardi, V.M.I. staat voor Vital Movement Integration.

Door gedegen kennis te maken en door te begrijpen hoe ons lichaam werkt op anatomisch gebied en hoe de werking is van de natuurlijke processen in ons lichaam én door te ontdekken welke invloeden onze emotionele processen op ons lichaam hebben, kunnen we leren een nieuwe relatie aan te gaan met ons lichaam. 

V.M.I. maakt gebruik van dans, van beweging, van de ademhaling, van de stem en van improvisatie, alsook van fysieke patronen: de ontwikkelingspatronen van onze bewegingen.

Door veranderingen in te zetten in onze beweegpatronen kan er meer mobiliteit plaatsvinden en ook door het stimuleren van de werking van ons zenuwstelsel en van onze organen komt ons lichaam meer in evenwicht.

 

Na de V.M.I. opleiding ben ik een verdiepende stap gaan maken in het werken met de organen, ik heb de vervolgopleiding gedaan: de "Organ Rebalancing".

Om me beter te scholen heb ik de Medische Basis Kennis gedaan, H.B.O. en de Psychosociale Basis Kennis

Waar ik naar toe werk is naar de registratie als Somatische Bewegings Therapeut en naar verdiepende integratie van mindfulness in mijn dagelijks leven. 

In 2017 ben ik opgeleid tot Mindfulnesstrainer en momenteel studeer ik aan het Centrum voor Mindfulness voor de categorie 1 kwalificatie.

Mediteren doe ik al veel langer, sinds 1990 kan mijn dag niet zonder meditatie van start gaan.

Nieuws

Een frisse blik, kan ontstaan in de stilte, een lege ruimte in jezelf. 

Het is altijd mogelijk,ook in beweging, om te luisteren naar wat er is..

 

Op dinsdagavond 9 oktober 2018 start opnieuw de acht_weekse training Mindfulness 

 

in Soest, op de Stadhouderslaan 154,

3761ER  

 

voor informatie zie onder het kopje " MINDFULNESS"

mail: carolinevioline@hotmail.com

of

bel 06 - 57 76 30 33